29 toukokuuta, 2015

Kevätjuhla

Nyt tulee vähän juttua kevät juhlasta. Minä sain harteilleni lisä painoksi ohjelman juontamisen. Onneksi koko esitys meni hyvin. Kerkesin myös soittaa kitaraa sekä nokkahuilua, tanssia ja laulaa. Toisin sanoen juhlassa sai juosta paikasta toiseen.


Ohjelmaan kuului ensin ensimmäiseltä luokalta tuttu jäniksen aakkoslaulu. Sitten kummiluokkamme esitti merirosvo aiheisen esityksen. Ohjelmaan kuului myös tyttöjen musiikkiesitys "Meidän luokan kauniit ja rohkeat".  Siinä soitin kitaraa. Seuraavaksi oli neljännen luokan esitys ja sitten pääsimme tanssimaan. Mielestäni tanssiminen oli kivaa. Sitten tuli esitys nimeltä Orjakauppa. Sen ideana oli, että jokaiselle oppilaalle keksittiin vahvuus ja oppilaat olivat orjia. Oppilaista valitut myyjät kertoivat jokaisen "orjan" vahvuuden ja myivät lopulta orjat.
"Jos ostat tänään, saat Parhaat kouluruuat keittokirjan ja viisi kiloa koulun kumiperunoita kaupan päälle"
 Lopulta orjat myytiin yläkouluun ja alakoulumme hävisi huutokaupan.

Juonto oli osaksi itseni suunnittelema. Juontaja parini kanssa oli myös hyvä tehdä töitä, joten kiitos hänelle.



Vieressä on vielä kuva minusta, kun olen ruusu kourassa saanut kevätjuhlan päätökseen. Oli ihana kevät juhla ja kaikki meni ihan nappiin. Löysin itsestäni uuden puolen tanssijana.

Kiitos onnistuneesta keväjuhlasta kuuluu opettajille ja erityisesti koko luokalle

Tänään saimme hyvää palautetta opettajilta ja katsojilta. Itselleni juhlasta jäi hyvä mieli. Vielä saan jännittää omaa todistustani, sillä ne jaetaan vasta huomenna.

Terveisin Minttu

2 kommenttia: