19 huhtikuuta, 2015

Luistelunäytös & muuta



Mulla oli eilen luistelunäytös. Mun ryhmällä oli ehkä paras rooli ikinä, me oltiin vesisade. Koko esityksen teema oli Pinokkio. Muuten esitys meni ihan hyvin, mutta yhdessä kohtaa meinasin lähteä liian aikaisin liikkeelle.



Kevät tulee jo kovaa vauhtia ja kasvimaan laitossa on jo vähän kiire. Kasvimaan laittoa estää kuitenkin se, että kasveille tarkoitetut laatikoyt ovat vielä jäässä. Myös pihalla on krookukset elkaneet kukkia omia aikojaan. Ne on varmaan joskus istutettu ja joka kevät ne kukkivat, vaikka niille ei mitään tehdä. Myös pihallamme oleva lampi on alkanut täyttyä sammakon kudusta. Sammakoiden kehitystä saankin taas seurata.







Kokeetkaan eivät ole antaneet armoa, niitä on ollut tällä viikolla 3 ja pari koetta on vielä ohjelmassa ensi viikolla. Siiryn siis nyt lukemaan saksan kokeeseen.






Kun menin ottamaan kuvaa krookuksista, myös äidin kukka asetelmat näyttivät houkuttavilta kuvattavilta. Niimpä nekin päätyivät kameraneteen poseeraamaan, ja koska kuvista tuli ihan hyviä, päätin  pistää kuvat tänne.













Keväisin terveisin Minttu

















Ei kommentteja: