27 heinäkuuta, 2015

Mökkilife

Ilona ja minä oltiin Ilonan perheen mökillä viikonloppuna. Mökillä ei muuten ole sähköä, mutta juuri se tekee mielestäni mökistä mökin. Mökkiä voisi sanoa kesäasunnoksi, jos siellä olisi sähköt. Tykkään istua kynttilän valossa tai saunoa ja uida pitkän aikaa. Saunassa tulikin vietettyä jonkin aikaa.
  Ihan ensin menimmekin kalastamaan, mutta harmiksemme emme saaneet kalaa.Kyllä olisi vähän kalaa kelvannut iltapalaksi, mutta ei sitten...

 
 Leivoimme mustikkapiirakkaa kaasu-uunissa ja sitten me lähdettiin jo moottoriveneellä niin sanotttuun "käpykalliosaareen". Sieltä otin vain yhden kuvan. Kamera ei oiken päässyt oikeuksiinsa tällä reissulla, mutta ei se oikeasaan haittaakkaan.
Vielä Lauantaina kävimme mustikassa ja saimme ihan kunnon saaliin. Hyttyset vähän häiritsivät poimimista. Kotona ainakin minun osalta mustikat menivät pakkaseen. Ehkä ne vielä jonain päivänä pääsevät piirakkaan. Alla olevassa kuvassa on vain osa saaliista.

Minun perheellä ei ole mökkiä, koska kotimme on joen rannalla. Tykkäsin kyllä mökkeilystä ja olisi mökki ihan hauska omistaa. On meillä kuitenkin rantasauna, jota käytämme joka viikko.

 -Minttu-

Ei kommentteja: