06 tammikuuta, 2015

Uusivuosi Rukalla

Lähettiin tossa joulun jälkeen Rukalle perheen kanssa. Minä olen käynyt Rukalla joka vuosi kerran vuodessa 12 vuoden ajan. Nyt oli sinänsä poikkeava kerta, että me ollaan käyty 12 vuotta sellasessa mökissä, joka on ollu automatkan päässä rinteistä. Nyt me oltiin eri mökissä, ensimmäistä kertaa.
Lauantai 27.12 kului matkatessa Autossa. Tein pulmapelejä sekä luin.
Sunnuntaina pääsin jo laskettelemaan. Aamulla oltiin pikkuveljen kanssa jo innoissaan. Sunnuntai sujui kivasti lasketellen. Mielenkiintoinen kokemus oli, kun pääsimme ajelulle rinnetaksilla. Se oli joku vanha armeijan auto, joka tärisi hirveästi, kun siellä oli kyydissä. Sunnuntaina sää oli tosi hyvä. Aurinko paistoi ja lämpötilat vaihteliva -14 ja -24 asteen välillä.
  Maanataina lämpötilat pienenivät johonkin -10 asteeseen. Muuten maanantai oli pitkälti sunnuntain tapainen. Illalla pääsimme saunaan ja pelasimme lautapelejä.
  Tiistaina minä ja pikkuveljeni koitettiin laskea lumilaudalla. Se onnistui ihan suht hyvin, mutta hurjimmat mäet piti jättää väliin. Noin kolmen aikaan oli jalat niin kipeät, ettei lumilautailu enään onnistunut kovin hyvin. Lähdimme siis vaihtamaan lumilaudan suksiin.
  Keskiviikkona laskin myös lumilaudalla. Se alkoi sujua jo paremmin kuin edellisenä päivänä. Keskiviikkona jaksoin lumilautailla koko päivän. Syynä oli ehkä se, että meillä on kotona kaksi erilaista lautaa, joista toinen on isompi. Luulen, että isompi lauta on mulle liian iso, joten se taittoi mun jalan. Tämä rasitti jalkaa, joten se kipeytyi nopeasti. Laskin nimittäin tiistaina kummallakin laudalla.
  Illalla oli ilotulitusten aika. Meillä ei ollut omia ilotulitteita, joten me mentiin noin puoli kahdentoista aikaan ulos. Nähtiin kyllä monet hienot ilotulitteet, kun me seisottiin autotien reunalla. Rukan keskus ampui myös hienot ilotulitteet, mutta niistä kaikki ei näkynyt meidän katselupaikalle. Ilotulitusten jälkeen me mentiin mökkimme pihaan polttamaan sädetikkuja. Mä vähän jännitin sitä, joten pikkuveljet Sai käyttää suurimman osan sädetikuista. Kyllä minä silti päädyin pari sädetikkua polttamaan.
Torstai ja perjantai sujuivat suksillalaskun merkeissä. Perjantaina oli iltamäki, niinkuin aina. Me lasketeltiin noin tunti iltamäessä. Illalla oli ohjelmassa sauna ja pakkaus.
Lauantaina ajeltiin koko päivä kotiin. Taas oli mukava reissu Rukalla.

Lumiset terveiset!
T:Minttu

01 tammikuuta, 2015

                                   Happy new year!

Joo, just niin

Eli siitä onkin jo aikaa kun minä olen täällä viimeksi postaillut joten anteeksipyynnöt siitä.

Miten on mennyt vuosi 2014?

Joo no mulla on mennyt viimevuosi eli 2014 todella nopeasti. Tuntuu että vasta vaihtui vuosi! Mutta tänä vuonna on tapahtunut kaikenlaista kivaa ja ei niin kivaa. Enimmäkseen hyviä asioia!

 Otin muutaman hienon kuvan tänne!
Löydätte nuo kun laitatte kuvahakuun: ilotulitus

Kiitos kaikille jotka oli mukana minun 2014 vuodessa!