10 marraskuuta, 2014

Isänpäivä leivonnaiset

Leivoin isänpäivänä juustokakun. Siihen tuli persikoita ja vadelmia.  Kun leivoin, pistin liian vähän liivatetta juustotäytteeseen. Siitä johtuen leikattaessa kakku vuoti täytteen tarjoilu astialle. täytettä jäi vielä kaiken lisäksi yli, koska vuokani oli pienempi kuin ohjeessa käytetty. Ylijääneen täytteen laitoin muffinssi vuokiin. Ylimääräisiä "mintun erikoisia" ei oli kuitenkaan maistettu. Leivoin myös riisisuklaita, joihin tuli liikaa riisimuroja. Suklaat maistuivat kuitenkin hyviltä. Alla kuva kakustani. Kakun ympärillä on punaisiin sydänvuokiin laitettua riisisuklaata.


Tässä kuva kakustani. 

Alla vielä kuva edelliseen synttäri teemaan liittyen. Kuvassa olen soittamassa flyygeliä Ukkini synttäreillä.

03 marraskuuta, 2014

Joo, eli tässä on tullu juhlittua oikein urakalla. Lauantaina 25.10 oli ukkini synttärit. Siellä vierähti kuusi tuntia. Pääsimme esittämään noin 70:lle henkilölle musiikkiesityksiä. Itse soitin suurimmaksi osaksi pianoa, tosin pianon sijasta paikanpäällä oli flyygeli.
Lauantaina olikin serkkuni 1v. synttärit. Saapuessamme juhlapaikalle eli setäni kotiin, päivänsankari nukkui. Kyllä hän kuitenkin heräili aika pian. Sitten saatiin nauttia ruoasta.
Eilen eli sunnuntaina pidimme pikkuveljeni kaverikutsut. Menimme keilaamaan. Keilaaminen ei ihan sujunut, mutta hauskaa oli :)
Vielä sunnuntai iltana menimme pikkuserkkuni synttäreille. Siellä katsoin suurimman osan ajasta, kun muut pelasivat Wii:tä. Toki pitihän siinä päästä itsekin koittamaan.

Tänään suuntasimme luokan kanssa retkelle Helsinkiin. Ensin menimme Sea Lifeen. Tykkäsin erityisesti rauskuista. Pidin myös tunnelista, joka kulki yhden altaan läpi. Tunnelissa näki, kun kalat uivat ylitse. Iltapäivällä pääsin eduskuntataloon katsomaan paikkoja. Siellä oli opastettu kierros. Pääsimme myös haastattelemaan Jussi Niinistöä.

Terkuin Minttu